Blomme-spinatsalat med quinoa og Paneer

En dejlig frisk måltidssalat der smager af sommer og er nem at lave. Spis den, når menuen står på kødfri aftensmad, eller servér den som tilbehør til grillmenuen.

Fremgangsmåde

Skær osten i skiver a ca. 0,8 cm, og steg dem på en varm pande med olie, til de får en fin stegeskorpe.

Kog quinoaen efter anvisning på emballagen. Skær blommerne i mundrette bidder, og stil til side.
Skyl spinaten og lad den dryppe af.

Når quinoaen er færdig og dryppet af, vender du spinaten i den varme quinoa.

Bland olivenolie og æblecidereddike med salt, og hæld over quinoa-spinatblandingen.

Kom den op på et stort fad, og fordel nu blommerne over salaten.

Skær avokadoen i fine både, og kom over salaten sammen med oliven og osteskiverne.

Server straks.

Taverna oste – til kolde og varme retter