Linsesalat med Grill & BBQ og grønne bønner

En dejlig alt-i-en salat med mættende og fyldig ost. Måltidssalaten er perfekt til den nemme aftensmad og så er den naturligvis kødfri. Skab din egen variation af salaten, alt efter hvad du har af grønt i køleskabet.

Fremgangsmåde

Skær osten i 0,8 cm tykke skiver, og steg i olie på en varm pande, til osten har stegeskorpe på begge sider.

Kog linserne efter anvisning på pakken.

Kom bønnerne op i en skål, og hæld kogende vand over, og lad stå og trække 3-5 minutter.

Skyl rucolaen, og tag lidt af rucolaen fra til servering.

Blend rucola, olivenolie, cashewnødder og salt.

Tilføj ekstra olie, hvis du ønsker en mere mild pesto.

Skær tomaterne i tern.

Byg nu salaten op på et stort fad: belugalinser nederst, dernæst grønne bønner, ost og tomater og til sidst små toppe med rucolapesto.

Dryp med lidt ekstra olie, og giv et drys salt inden servering.

Tip: Server salaten med et godt stykke brød.

Taverna oste – til kolde og varme retter