Paneer-rösti-vafler

Vafler til aftensmad eller madpakke? Ja da! Skift den klassiske sandwich ud med en mættende grøntbaseret vaffel, der kommer med masser af smag og gør vegetarmaden nem og fyldig. Servér med grønt efter eget valg og en god klat hummus.

Fremgangsmåde

Varm en stor gryde op med vand og lidt salt. Skræl og rens de søde kartofler, og skær dem i grove stykker.

Kom dem op i gryde, og lad dem koge i 5-7 minutter, til de er lidt bløde.

Skær osten i mindre stykker, og kom den og de øvrige ingredienser op i en blender eller foodprocessor.

Dræn kartoflerne for vand, og kom dem op i blenderen sammen med salt og peber efter smag.

Blend, til du har en ensartet, men grov masse.

Varm et vaffeljern op, smør det grundigt med smør, og kom en skefuld dej på, og bag vaflerne en af gangen.

Vær opmærksom på, at grøntsagsvafler typisk skal bage længere end søde vafler.

Riv imens gulerødderne til toppingen.

Server vaflerne varme med en klat hummus, revne gulerødder, cherrytomater og brøndkarse.

Taverna oste – til kolde og varme retter