Pitabrød med peanutkylling og salatost

Pitabrød er fantastisk og alsidig mad, der går både til hverdag, i picnickurven, som forret eller til en buffet med lækkerier fra grillen. Prøv denne smagfulde madopskrift med pitabrød, hvor peanuts, soja, chili og salatost mødes i delikat balance.

Fremgangsmåde:

Rør alle ingredienser til marinaden sammen og vend kyllingestykkerne i. Lad dem gerne trække 1-2 timer på køl.

Steg kyllingestykkerne på grill eller grillpande og lun pitabrødene.

Fordel salat, kylling og salatost i pitabrødene og kom sød chilisauce over.

Fremgangsmåde

Mere inspiration, flere ideer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Taverna oste – til kolde og varme retter