Tapas sticks med grillost – en lækker snack

På et veldækket tapasbord gør disse sticks sig perfekt som en enkel og delikat snack. God til børn og snacksultne voksne, som tilbehør eller som en let forret.

 

 

Fremgangsmåde

Skær osten i 1,5 cm skiver på den lange led. Vend skiverne og skær dem igennem på langs, så du får 8 stænger af hver ost.

Stik et spyd igennem hver ostestang og grill dem på alle sider. Alternativt kan du stege dem på en pande i lidt olie og stikke dem på spyddene bagefter.

Læg dem på et fad eller tallerken og fordel olivenolie, hakkede krydderurter, peber og fintrevet citronskal over.

Server straks som del af en tapas tallerken.

Forslag til tapastallerken:
Lufttørret skinke, chorizo pølse, gode oliven, grillede peberfrugter, ristet brød med oliventapenade, bruschetta med tomat og hvidløg.

Taverna oste – til kolde og varme retter