Kålwraps med Grillost og frisk grønt
Alt i et kålblad! Kålwraps er en sjov og anderledes sandwich, og du kan variere dem i det uendelige. Bind også et bånd omkring dem og tag dem med på picnic eller i madpakken.
Fremgangsmåde
Tag 8 gode blade af savoykålshovedet, og læg til side.
Skær 200 gram savoykål i fine strimler, riv gulerødderne på et groft rivejern, og bland med savoykålen.
Skær grillost i tern a 2×2 cm, og steg på panden, til de er let gyldne.
Skær æbler i mundrette bidder.
Bland yoghurt med citronsaft og lidt salt.
Smør midten i bunden af kålbladene med yoghurtdressingen, kom kål og gulerødder ved, drys med æbler, grillost tern,
syltede rødløg, chiliflager og mynteblade, og server.
Best with
Mere inspiration, flere ideer
Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.
- Bliv inspireret og få gode idéer til aftensmad
- Nem og hurtig aftensmad
- Lækker aftensmad og opskrifter på gæstemenu
- Nemme vegetariske retter
Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.