Sommerkålssalat med jordbær og urter

Kål og chili går hånd i hånd om sommeren og giver gode smagsoplevelser til grillmaden, uanset om den er kødfri eller klassisk. Brug også opskriften med andre bær end jordbær og varier også i urterne efter hvad haven eller vindueskarmen byder på.

Fremgangsmåde

Nip jordbærrene, og skær dem i mundrette bidder, og snit hvidkålen helt fint.

Varm en pande op, og steg græskarkernerne på panden i en smule olie, til de popper og er sprøde.

Lad dem tørre på et stykke køkkenrulle.

Bland hvidkål, jordbær og græskarkerner med indholdet fra bægeret med chilimarineret salatost, og drys med urter.

Server straks.

Mere inspiration, flere ideer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Taverna oste – til kolde og varme retter